Nyt fra Musik På Industrien

Monique Thomas & Burich-l'Etienne New Orleans Ensemble          

Fredag d. 19. januar kl: 20:00 på Industrien

Entrè: 175 kr. Medlemmer af Råstof: 150 kr.

 

 

Det er et glædeligt gensyn med orkestret på Industrien, hvor de spillede for præcist 3 år siden, med Lillian Bouttè som forsanger.

 

Ensemblet er et internationalt sammensat band, som spiller jazz, gospel og blues med “New Orleans-sound”. Ensemblet har lavet to anmelderroste gospel-CD´er med Lillian Boutté: ”He Touched Me” og ”Let There Be Peace”.

 

Men denne gang er det med Monique Thomas fra Frankrig som sangerinde i front. Hun er født i Philadelphia, USA, hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel, soul og ”black American music”.

 

I 1998 flyttede Monique til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i jazz. Sideløbende hermed har hun sin egen solokarriere. Monique er inspireret af sangerinder som Sassy, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Carmen McRae og Shirley Horn.

 

Bandet består af Finn Burich – som var medlem af og bandleader for Neanders Jazzband i perioden 1981-2000. - Med bandet “Finn Burichs New Orleans Jazzband”, som har eksisteret siden 1995, har han besøgt de fleste jazzklubber og koncertsale i landet og endvidere præsenteret forskellige udenlandske solister i Danmark.

 

Thomas l´Etienne – fra Tyskland. I slutningen af 70´erne var han flere gange i New Orleans, hvor han spillede sammen med Kid Thomas, Louis Nelson, Jeanett Kimball, Emanuel Sayles m.fl.

 

I bandet er også Martin Schack, pianist, Torben Bøtker Bjørnskov på bas og Espen Laub von Lillienskjold på trommer.

 

Så det er et stærkt navn, der spiller årets første koncert på Industrien – det bliver svært at sidde stille, når de går i gang!

 

  ------------------------------------------

 

Se deres hjemmeside/facebook - klik her.

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

 

 ------------------------------------------

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Billetter: købes via Musik På Industriens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk  eller på døren på koncertaftenen.

 

Det er foreningen ”Kulturelt Samråd-Musik På Industrien” der arrangerer koncerten. 

Besøg os på facebook - https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/ - og klik på "synes godt om".

 

Medlemskab af støttegruppen – ”Råstof til Industrien” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@musikpaaindustrien.dk - Eller køb medlemskabet på hjemmesiden her.

Musik På Industrien Aarup Antenneforening Møllerens Fond Depotet Vestfyn
Hotel Aarup Kro
Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk