Nyt fra Musik På Industrien

Musik På Industrien efteråret 2018

Præsenteres ved et godt og varieret musikprogram

Salg af billetter fra 28. juli 2018

 

Som arrangør af koncerter på Industrien i Aarup, udsender foreningen Musik På Industrien, programmet for efterårets koncerter - ved Singer-Songwriter Festivalen på Sanggårds Plads, lørdag d. 28. juli 2018 - hvor også billetsalget starter.

Billetter købes på hjemmesiden: https://www.musikpaaindustrien.dk eller på døren på koncertaftenen. Det trykte program sendes eller leveres til alle medlemmer af støttegruppen Råstof.

 

Vi har valgt at sætte nogle af koncerterne til salg inden offentliggørelse af det fulde program, de store eller markante musiknavne som: - HUSH, Bo Evers, Poul Krebs Solo og ZIDIDADA, så publikum har haft mulighed for at bestille billetter i god tid.

 

Resten af programmet rummer koncerter med så forskellige kunstnere som Dissing & Las Trio, HP Lange m. gæst James Loveless, samt 2 RåstofKoncerter Gary Snider m. band der spiller Leonard Cohen melodier og et dansk navn på vej frem, nemlig LAURSEN m. band med egen tekst og musik.

Som afslutning på sæsonen er der julefrokostkoncert i samarbejde med Hotel Aarup Kro, fredag d. 23. november, hvor JOHNMOGENSENLIVE spiller de gode gamle John Mogensen melodier.

 

Men længe inden da er der børnekoncert ”Min Mormors Gebis”, søndag d. 16. september kl. 14.

Dissing og Las har lavet en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog af samme navn, en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne. I kan godt glæde jer!

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Billetter

Billetter sælges på nettet fra hjemmesiden: https://www.musikpaaindustrien.dk - eller på døren på koncertaftenen.

 

 

HUSK Singer-Songwriter Festival på Sanggårds Plads
Lørdag d. 28. juli 2018 - fra kl. 11 til 17 - GRATIS ADGANG

 

Musik På Industrien Aarup Antenneforening Møllerens Fond Depotet Vestfyn
Hotel Aarup Kro
Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk