Nyt fra Råstof til Industrien

Danseglad jazzmusik på Industrien

Neanders Jazzband

Fredag d. 8. februar kl 20.00

Entre: kr 100


På fredag er der festlig, levende og dansevenlig traditionel jazzmusik på Industrien i Aarup, for denne aften kommer Neanders Jazzband på besøg.

Det er svært at sidde stille, når Neanders Jazzband spiller, og det skal man heller ikke. Der er ryddet et dansegulv, så vi alle kan komme ud og svinge træbenet!

Så når Neanders Jazzband spiller op, og det begynder at rykke i først benene og derefter kroppen, så er der mulighed for at slippe den indre "Vild-med-dans-sprællemand/ kvinde" løs og kaste sig ud i alt fra akrobatisk storslåede arm- og benspjæt til små inderligt følsomme og næsten usynlige ryk til musikken - og måske oven i købet samtidigt, med et smil, nynne lidt med til musikken.

Mindre kan naturligvis også gøre det, og der er naturligvis ikke dansetvang. Men det kan være en ret umulig opgave at lade være med i det mindste at bevæge foden - og så er man jo ligesom lidt i gang … og det ene skridt kan tage det andet med sig ..!

Neanders Jazzband blev startet i Sønderjylland i 1978. Stilen var fra starten den ældre jazzmusik, og der blev hentet megen inspiration fra bl.a. Louis Armstrong og Sidney Bechet.

Neanders Jazzband spiller i dag jazzmusik med udgangspunkt i New Orleans stilen, men deres repertoire indeholder også numre fra andre epoker af jazzens historie blandet op med nyere ting fra rock'n'roll perioden, men alt sammen udført med det særlige Neander-touch.

I august 2003 fejrede de således deres 25 års jubilæum på Tønder Festivalen, hvor de frigav deres nyeste CD, som de har kaldt Gumbo.

Besætningen har i alle årene været forholdsvis stabil, og orkesteret består i dag af følgende: Per Neander Kristensen (siden 1979): Trompet og vokal, H.C. Rosendal (siden 1978): Klarinet, altsaxofon og vokal, Jens Agerholm (siden 2000): Trombone, Chris Vagn-Hansen (siden 1978): Banjo, guitar og vokal, Henrik Bay Møller (siden 1986): Kontrabas og vokal og Claus Christensen (siden 1978): Trommer.

Så der venter gæsterne på Industrien en fornøjelig og livsglad aften, når Neanders Jazzband denne fredag gør deres bedste for at underbygge deres motto: "- fordi musik skal være levende ... !

Billetter kan stadig bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk eller købes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort