Nyt fra Råstof til Industrien

Dampende soul fra San Diego

Missy Andersen m/band

Lørdag d. 12. april kl 20.00

Entre: kr 100


Fra tid til anden får vi gode tilbud på kunstnere, der gerne vil kigge ind på Industrien og give en koncert.

Selv om sæsonen forlængst er planlagt og under afvikling, så kommer der ind i mellem tilbud, der er så besnærende, at vi er nødt til at tage dem.

Et sådant tilbud kommer forbi d. 12. april og giver en to en halv time lang koncert, som vi godt tør love bliver en sveddryppende tur rundt i soul- og blues-musikkens verden.

Missy Andersen, som er født i Detroit og opvokset i Queens i New York, har sunget lige så lang tilbage hun kan huske. Hun har altid elsket at synge, og hendes første møde med musikindustrien var i hendes teenageår med rap-singlen ”Be for Real”. Selvom singlen ikke opnåede den store pladesucces medførte den alligevel, at hun i en lang periode var fast opvarmningsband for Cissy Houston (Whitney Houstons mor) ved hendes koncerter. Senere videreudviklede hun sit sangtalent, som forsanger i flere lokale bands og som korsanger på flere studieoptagelser.

I 90’erne flyttede Missy til San Diego, hvor hun mødte den lokale blues- & soulmusiker Earl Thomas. Hun blev en af de oprindelige sangere i gospel/blues/soul-kvartetten The Juke Joint Jezbelles, som udgjorde koret i Earl’s shows. Gennem flere år turnerede hun med Earl, hvor de optrådte på festivaler og klubber i både USA og Europa.

Efter at have været frontfigur i San Diego-bandet Tell Mama, følte Missy at det var tid til at komme videre og finde sin egen vej.

Og det er på denne vej, at hun kommer forbi Industrien med sit danske band bestående at fire af de rigtig tunge drenge inden for genren. Bandet vil bestå af : Søren B, bassist fra Thorbjørn Risager. Jeppe Juul, Orgel fra Kira And The Kindred Spirit. Asmus Jensen, Trommeslager fra Omar And the Howlers og Heine Andersen, guitarist fra Kandye Cane

Med rødderne solidt plantet i R&B-, soul- og bluestraditionen, leverer Missy hver sang lidenskabeligt, overbevisende og som en kvinde, der har levet det liv, hun synger om.

Ud over hjemmesiden, www.missyandersen.com, så besøg også Missy's MySpace-side, hvor der kan høres et par prøver på hendes fantastiske soul-stemme.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk eller købes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort