Nyt fra Musik På Industrien

Velkommen til efterårets koncerter - med begrænsning på billetsalget

På grund af coronasituationen er der indtil videre begrænsning på, hvor mange publikummer der må være i salen på Industrien.


Ifølge de udmeldte retningslinier kan vi kun sælge billet til ca. halvdelen af det antal publikummer der kan være i salen.

 

Vi håber meget på, at der inden den første koncert med Jimmy Jørgensen Kvartet - vil komme nye ændrede regler, så der kan være flere i salen.

 

Indtil videre sælges det begrænsede antal billetter, efter først til mølle princippet. - Bliver retningslinierne ændret, så der kan være flere i salen, vil der blive lukket op for salget igen.

 

 ------------------------------------------

 

 

Efter en lang lang pause uden live-koncerter på grund af coronasituationen, vender vi stærkt tilbage med et varieret program, som vi håber publikum vil tage godt imod.

 

Den første koncert er med ingen ringere end multitalentet, skuespiller, musicalsanger mm Jimmy Jørgensen, der med sine musikere vil underholde og fortolke sange på sin egen helt særlige måde. Det er efter flere års forsøg, endelig lykkedes os at få ham til Industrien d. 19. september.

 

Derefter koncert med Rockbandet Led Zeppelin Jam, som fejrede 30 års jubilæum i 2019, og nu kommer med ny forsanger.

 

Der er et gensyn med Signe Svendsen, der denne gang optræder som trio med Lars Skjærbæk på guitar og Palle Hjort på orgel.

 

Katrine Schmidt band, et nyt stjerneskud på den danske Americana-scene, med meget at byde på.De har tidligere spillet på Singer Songwriter Festivalen i Aarup.

 

Det fynske band Bound by Law, som har spillet på Industrien før med stor succes, og nu er på turnè for deres nye album.

 

Herefter en helt særlig aften i bluesmusikkens tegn, i Spil Dansk ugen. Toppen af dansk blues på èn og samme aften. De kalder sig Blues Explosion, med 6 musikere, der blandt andet tæller Big Creek Slim og sangerinden Samantha Smith.

 

I Spil Dansk ugen er der også noget for børnene. I samarbejde med Assens Kommune, arrangeres en børne- og familiekoncert med RUMLERIM søndag eftermiddag d. 1. november. De spiller egenkomponeret elektrisk og rytmisk musik for primært 6 til 10 årige og deres forældre.

Trekløveret Everybody’s Talking med Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl er et glædeligt gensyn. Kendere ved de står for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

 

Med sin guitar og egne sange gæster Rasmus Walter Industrien i efteråret, som et stop på hans soloturnè. Han vil blandt andet give os et indblik i historien bag sine mange hits.

Årets julefrokostkoncert, der afholdes i samarbejde med Hotel Aarup Kro, bliver med det legendariske band Rockmaskinen. De spiller de klassiske rock’n roll hits og meget mere.

 

Der afsluttes d. 28. november med jazz – nemlig ”Jazz på Dansk”. Jazzmusikere der spiller danske sange på en ny måde, som man er velkommen til at synge med på. Den sidste koncert som et godt oplæg til julemåneden.

 

------------------------------------------

Vel mødt til live-koncerter på Industrien - efter en lang lang pause.

 

 ------------------------------------------

 

 

Tjek efterårets koncertprogram på Musik På Industriens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk

 

 Billetter til koncerterne købes direkte på hjemmesiden - eller på døren på koncertaftenen.

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Assens Kommune Hotel Aarup Kro
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk