Nyt fra Råstof til Industrien

Missy Andersen m/band

Lørdag d. 12. april kl 20.00

Entre: kr 100


På lørdag d. 12. april får vi besøg fra San Diego. Missy Andersen kommer med sit gennemrutinerede band og giver en to en halv time lang koncert, som vi godt tør love bliver en sveddryppende tur rundt i soul- og blues-musikkens verden.

Missy har sammensat et orkester med nogle af de garvede gutter fra den danske bluesscene og tager dem med på landevejen på en mini-turne rundt i Danmark.

Og denne landevej fører heldigvis forbi Industrien, hvor der vil blive en god lejlighed til en god dans til medrivende musik.

Bandet vil bestå af : Søren B, bassist fra Thorbjørn Risager. Jeppe Juul, Orgel fra Kira And The Kindred Spirit. Asmus Jensen, Trommeslager fra Omar And the Howlers og Heine Andersen, guitarist fra Kandye Cane

Med rødderne solidt plantet i R&B-, soul- og bluestraditionen, leverer Missy hver sang lidenskabeligt, overbevisende og som en kvinde, der har levet det liv, hun synger om.

Prøv at klikke ind på vores hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk, hvor du vil blive mødt med prøver på Missy's musik.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk eller købes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort