Nyt fra Råstof til Industrien

Assens Harmoniorkester, Solist Helene Blum

Koncert på Industrien

Fredag d. 30. maj kl 20.00

Entre: gratis


Kulturelt Samråds forårssæson er egentligt overstået, men vi slutter af med en sidste koncert på Industrien d. 30. maj.

Assens Kommune afholder på denne fredag et storstilet arrangement under titlen "Smag for Assens", hvor det vil boble overalt i kommunen med spændende indslag, der alle har til formål at vise, at vi bor i en spændende og yderst levende kommune.

Industrien er en af kommunens to kulturelle fyrtårne, og alle brugerne af huset vil naturligvis give deres bidrag til at gøre "Smag for Assens" til en flot begivenhed.

Aarup Bibliotek udvider åbningstiden (Fredag 14 - 18 og Lørdag åbent 10 - 14) og sælger ud af kasserede materialer

Lokalhistorisk Arkiv holder åbent fredag 14 - 20 og lørdag 10 - 14, hvor der vises historisk udstilling om Falck i perioden 1959 - 2000. Fredag og lørdag kan man på parkeringspladsen se gamle udrykningskøretøjer fra Falck, bl.a. en brandbil fra 1959 og en ambulance fra 1968.

Aarup Bio viser løbende de gamle Aarupfilm i biografsalen mellem kl. 14 og 17 fredag. Gratis entré.

kl. 20.00 omdannes biografen til koncertsal og Assens Harmoniorkester giver koncert med Helen Blum som solist. Koncerten er samtidig en del af Willemoesprogrammet og er gratis.

Fredag slutter af kl. 24.00, hvor Aarup Bio blænder op for vampyrgyseren "30 Days of Night". Entré 50 kr.

Assens Harmoniorkester

Assens Harmoniorkester er et amatørorkester med ca. 40 aktive medlemmer fra 16-82 år. Orkestret blev dannet i 1957 - og det nu 51 år gamle orkesters dirigent siden 2003 er Charlotte K Andersen.

Musikken, de spiller, spænder fra klassiske stykker til moderne rytmisk musik med hovedvægten på den rytmiske del.

Vi vil gerne være med til at udvide orkestrets hjemmebane til at omfatte hele kommunen, så for andet år i træk arrangerer vi en koncert med AHO, så vi alle kan opleve, at vi lokalt har et stort og spændende orkester. Det skulle gerne blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Solist Helene Blum

Solisten Helene Blum er blevet kaldt "pigen med englestemmen" af den udenlandske presse. Hendes indtagne krystalklare stemme har bjergtaget mange tilhørere, og hun har på kort tid etableret sig som en af de største unge stjerner på den nye danske folkemusikscene. Helene Blum har sunget sig ind i publikums ører og hjerter i det meste af Europa samt Canada, hvor hun bl.a. har optrådt på Vancouver Folk Festival, Celtic Colours (Cape Breton, Nova Scotia) og FolkAlliance (Montreal).

2008 er også Willemoes-år, og koncerten er også en del af fejringen af 200-året for søheltens tidlige død.

Derfor har det været muligt at arrangere koncerten som en gratis forestilling!

Men der er kun 180 billetter, så skynd dig at bestille, for det er virkelig om at komme først til mølle...

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort