Nyt fra Råstof til Industrien

Standup: Lasse Rimmer, Carsten Eskelund & Michael Schøt

Tirsdag d. 26 august, kl 20:00

Entre: 110 kr


Alle der har prøvet at skulle til København på en normal morgen har prøvet det, at holde i kø. For et par år siden var det normalt, når man holdt dér midt i en dræbende sløv trafik, at man pludselig kunne opleve, at ham i bilen ved siden af brød ud i et kæmpegrin, og det var pudsigt nok lige som jeg selv begyndte at skrige af grin.

Forklaringen var simpel. Vi havde begge tunet radioen ind på Radio 100FM og sad og grinte af Morgenhyrderne.

Lasse Rimmer var en af de skarpe hjerner bag en kæmpe radiosucces på 100FM. Mange kendte ham fra TV-quizzen Jeapardy.

Nogle få af os huskede han også som en meget ung standupper. Jeg husker ham f.eks. proklamere med stemmen fuld af selvtillid:

"Der er aldrig nogen pige, der har simuleret orgasmne med mig."

"Det kan jeg sige med sikkerhed, for ... det kan de simpelthen ikke nå!"

Lasse Rimmer har i sin karriere været vidt omkring. Som vært på adskillige radio- og tv-shows har han underholdt og glædet både store og små, unge og gamle. Netop nu arbejder han på sin første spillefilm – hovedrollen i Ole Bornedals nye film, ”Fri os fra det onde”, og når sommerens optagelser er færdige, går han altså helt tilbage til rødderne – der, hvor det hele startede, på standup-scenen.

Kun få kan hamle op med Lasse Rimmers evner i improvisationens kunst – men én af dem er Carsten Eskelund. Hans medfødte evne til den spontane konversation med publikum gør ham til en populær herre på stand-up scenen. Når man dertil lægger hans ”coolness”, selvsikkerhed og charme, får man et af Comedy Tourens absolutte esser. Det er ikke uden grund, at Carsten har været med på Comedy Tour igennem alle årene.

Også den sidste mand i august-trioen Michael Schøt hører til blandt de skarpeste knive i skuffen. Med sin politisk skarpslebne tunge giver han alverdens brændpunkter kamp til stregen med charme og humor. Hans enestående jokes om det lille menneske i kontrast til de store kriser og katastrofer i verden gør ham til en ener på den danske stand-up scene.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort