Nyt fra Råstof til Industrien

Nikolaj Christensen

Koncert på Industrien

Fredag d. 5 september, kl 20:00

Entre: 180 kr


Nikolaj Christensen startede i forskellige københavnske rockbands i 1986-1987. Han fik en solokontrakt, og udgivelsen af hans første album ”Piloter” i 1989 blev en salgssucces. Resten er historie – som man siger!

Siden blev det til flere albums med grupperne Nikolai og piloterne og Nikolai og de nye piloter, optræden i film og på teater – og ikke mindst i seer-succes’en ”Vild med dans”. Men grundlæggende er Nikolaj Christensen sangskriver og musiker – kendt for sin karakteristiske intens-rustne og medrivende stemme.

Senest har han udgivet en soloplade ”Selvantændt” med et mere akustisk repertoire – end det vi kender fra hans rockalbums. Og det er da også i den mere akustiske udgave, at Nikolai Christensen – sammen med sine 2 medspillere Steffen van Norde og Lasse Nyrup, der begge også spiller med Peter Viskinde – besøger Industrien i Aarup.

Koncerten vil vise en sangskriver, der præsenterer sit unikke materiale nøgent og ægte følt, således at sangenes reelle potentialer står klart – uden indpakning.

Mon ikke radiohits, som: ”Du Står Stadig Der”, ”Kommer Nok Hjem” og ”Du Kan Svæve Rundt”, også er på repertoire listen.

Der er lagt i ovnen til en rigtig god aften, når Nikolai Christensen & Co. spiller næsten ”unplugged” på Industriens intime scene.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort