Nyt fra Musik På Industrien

Jazz på Dansk - jule- og vintersange før julemåneden

Lørdag d. 28. november kl: 20:00

Entrè: 175 kr. Medlemmer af Råstof: 150 kr.

 

Om Jazz på Dansk

 

Vores fælles arv – de danske sange, salmer og viser er en regulær guldgrube og en evig kilde til inspiration for danske jazzmusikere – således også for pianisten, og arrangøren Martin Schack, der sammen med sin kvartet Jazz på Dansk har markeret sig som tidens nok allermest succesfulde og sammenspillede bud på genren, og på netop det der er – Jazz på dansk.

 

Tilbage i 2008 stiftede Schack gruppen og indspillede albummet Jazz på Dansk I, der blev en stor både kommerciel- og live succes.

 

Siden har orkesteret ikke set sig tilbage og er idag et af landets mest flittigt turnerende jazzensembler og har idag flere anmelderroste udgivelser i bagagen. Senest udgivelsen af: Jazz på Dansk - jule- og vintersange og Den yndigste Rose.

 

Spilleglæden, formidlingen, nærværet og ikke mindst lysten til at tage på nye eventyr i det i forvejen så kendte og elskede repertoire er i højsædet, og derfor er en aften med Jazz på Dansk en helt unik jazzoplevelse…og iøvrigt er man altid velkommen til at synge med.

 

Martin Schack har flere gange gæstet Industrien i andre sammenhænge. Glæd jer til hans eminente spil på Industriens klaver.

 

Denne aften er jazzsangerinde Signe Juhl med som special guest.
 


Line-up: Martin Schack - piano, Michael Olsen - Sax, Morten Ramsbøl - bas og Morten Lund – trommer. - Special guest: Signe Juhl – vokal.
 

 

 

 ------------------------------------------

 

Se deres hjemmeside - klik her.

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

 

Køb billet: her

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

På grund af coronasituationen er der indtil videre begrænsning på, hvor mange publikummer der må være i salen på Industrien. Det begrænsede antal billetter, sælges efter først til mølle princippet.  - Desuden er der krav om mundbind, undtagen når du sidder ned.

 

  -------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Det er foreningen ”Musik På Industrien” der arrangerer koncerten. 

 

Billetter: købes via Musik På Industriens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk  (mpia.dk) eller på døren på koncertaftenen.

 

FACEBOOK: - https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/

 

RÅSTOF: Medlemskab af støttegruppen ”Råstof” koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter.

Assens K og Kunstfond Hotel Aarup Kro Spacer Hvid
Bryggeriet Vestfyn
Spacer Hvid
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk