Nyt fra Musik På Industrien

Lasse Helner Band - release koncert

Fredag d. 7. maj kl: 20:00

Entrè: 175 kr. Medlemmer af Råstof: 150 kr.

 

Lasse Helner er færdig ...

... med sit nye album, der er mere levende end nogensinde.


I elleve nye sange dyrker Lasse sine musikalske inspirationskilder og udforsker de mange muligheder som 6 årtier på den danske musikscene har givet ham. Den første single ”Check it out” er blot begyndelsen på de nye numres kombination af erfaring, samarbejde og spillelyst.


Det nye album er udkommet i april

Albummet “Over the hill – Still got the thrill”, er et alsidigt album med nogle af Lasses bedste sange nogensinde. Det trækker usynlige begejstringstråde til hele Lasse’s karriere. Originalt bidende som hans første soloalbum ”Du Sku' Ta' Mig Mens Jeg Er Ung” fra 1974, der indeholdt kæmpehittet ”Mine Venner”. - 

 

Rødderne er stadig solidt plantet i kultbandet The Baronets, der var med til at opfinde den danske lyd. Men nu er sangene på engelsk med et fedt, nyt orkester og legesygt eksperimenterende. Og der er nok inspiration at tage af. Lasse stod første gang på scenen i 1959.

”Det hele bliver moderne igen, når bare man venter længe nok,” som Lasse ville sige. At alder kun er noget for en ost, bevises her med al tydelighed 61 år efter hans første optræden. ”Over the Hill – Still got the Thrill” er et slags musikalsk testamente, som i en tid, der er besat af ungdom, skal vise fordelene ved at blive gammel.

 

Bandet: Lasse Helner (akk. guitar, el-guitar og vokal), Kell Dalager (keys, hammondorgel og kor), Thomas Bundgaard (div. guitarer og kor), Nils Bo Poulsen (trommer og percussion) og Torben Grønning (bas).

 

 

 

 

Se Lasse Helners facebook side - klik her.

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

 

Køb billet: her

  

 

 

 

 

 

 

OBS OBS OBS

På grund af coronasituationen er der indtil videre begrænsning på, hvor mange publikummer der må være i salen på Industrien. Det begrænsede antal billetter, sælges efter først til mølle princippet.  

 

Der er krav om mundbind, undtagen når du sidder ned.

 

Som ved alle andre indendørs arrangementer for tiden, kræves der et coronapas/negativ corona test der er mindre end 72 timer gammel.

 

  -------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Det er foreningen ”Musik På Industrien” der arrangerer koncerten. 

 

Billetter: købes via Musik På Industriens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk  (mpia.dk) eller på døren på koncertaftenen.

 

FACEBOOK: - https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/

 

RÅSTOF: Medlemskab af støttegruppen ”Råstof” koster 100 kr. årligt.

Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter.

Assens K og Kunstfond Hotel Aarup Kro Spacer Hvid
Bryggeriet Vestfyn
Spacer Hvid
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk