Nyt fra Musik På Industrien

Isam B med Band 

Lørdag d. 11. september kl: 20:00

Entrè: 260 kr. Medlemmer af Råstof: 235 kr.

 

Coronaen har spillet mange koncertarrangører et puds, med flytninger og aflysninger af koncerter. Musik På Industrien er ingen undtagelse og koncerten på lørdag den 11. september har faktisk været planlagt 3 gange før. Nu lykkes det endelig og helt uden pladsbegrænsning, mundbind o.s.v.

 

Kendt fra Outlandish

Den 44 årige Københavner, med navnet Isam Bachiri, gik efter 20 år i gruppen Outlandish solo i 2017. Han har bl.a. udgivet sangen ”Bølger”, som han optrådte med til sidste års Melodigrandprix. ”Ramadan i København”, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, en sang der er blevet optaget i den 19. version af højskolesangbogen.

 

Publikum kan se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rører tilhørerne med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

 

”Til Danmark Er Jeg Kommet” er titlen på det album Isam B arbejder på lige nu. Mange af sangene er allerede blevet udgivet, heriblandt det tidligere nævnte ”Bølger”. Isam B’s far kom til Danmark fra Marokko som fabriksarbejder i 1960’erne. Blandt andet faderens historie har givet inspiration til flere af sangene på albummet.

 

Så vi kan glæde os til helt nye sange samt de sange vi alle snart kender, fx ny-klassikeren, ”I Danmark er jeg født” i Isam’s smukke fortolkning, ”Ramadan i København” og ”Bølger”.

 

 

Grib chancen - Eneste koncert på Fyn.

 

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: her.

 

Køb billet: her

  

  -------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup! 

Det er foreningen ”Musik På Industrien” der arrangerer koncerten.  

Billetter: købes via Musik På Industriens hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk  (mpia.dk) eller på døren på koncertaftenen.

FACEBOOK: - https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/

RÅSTOF: Medlemskab af støttegruppen ”Råstof” koster 100 kr. årligt.

Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter. 

Assens K og Kunstfond Hotel Aarup Kro Spacer Hvid
Bryggeriet Vestfyn
Spacer Hvid
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk