Nyt fra Råstof til Industrien

Working Mojo

Koncert på Industrien

Fredag d. 26 september, kl 20:00

Entre: 100 kr


Blues??Er det ikke den gammeldags knirkende musik, hvor en ældgammel neger spiller banjo så det lyder som en gammel lakplade fra 30'erne?? Og publikum? Er det ikke musik for den årgang, der gik i Kalsø-sko, fuldskæg og hønsestrik?

Jo, det kan det sagtens være, men på den anden side kan det også være noget af det mest vitale og mest medrivende musik, man overhovedet kan falde over.

Det var den musik, der skabte rocken. Uden blues ville Rolling Stones have været fabriksarbejdere og Bruce Springsteen have spillet country-musik!

Working Mojo har efterhånden spillet i stort set samme besætning i 15 år og det er blevet til 3 CD'er.

Den sidste CD, 'Got My Suit Right On' udkom i starten af juni, og blev modtaget ved et brag af et release-party på Posten. Mere end 500 var mødt op for at hjælpe barnet til verden.

Siden begejstrede Working Mojo såvel små 4000 tilskuere som Jørgen De Mylius under Odense 60'er-rock i starten af september.

Jeg vil ikke sige så meget om musikken. Ikke fordi den ikke er vigtig, men fordi den overskygges af Mojos evne til at sælge begejstring.

Det er normalt næsten umuligt at få publikum på dansegulvet til koncerter, men man skal være lavet af træ for ikke at mærke det trække i benene når Mojo slår sig løs.

Du kan høre prøver på musikken ved at besøge vores hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort