Nyt fra Råstof til Industrien

Bliv hjælper på Industrien

Industrien er et ret enestående kulturhus i og med at såvel biograf- som koncertaktiviteter udelukkende drives af frivillige, og det på en måde, der fremkalder virkelig stor respekt langt uden for kommunens grænser og i alle kredse. Det være sig musikere, presse, agentbureauer eller det publikum, der kommer langvejs fra for at være en del af de aktiviteter, der stables på scenen i den gamle biograf.

Vi er i stand til at holde et aktivitetsniveau og en kvalitet, som mange langt større byer misunder os.

I Vision 2010 og målsætninger for Assens Kommune er Industrien karakteriseret som et kulturelt fyrtårn, der skal sikres drift og fortsat udvikling. Det betyder at vi støttes af Assens Kommune, lige som at vi støttes af Statens Kunststyrelse under honorarstøtteordningen.

Men men men! Vi er stadig de samme forholdsvis få mennesker til at udføre alt det praktiske arbejde, der kræves for at få et maskineri i den størrelsesorden til at fungere, og jeg tror alle involverede er enige om, at de sidste par år har krævet mange timers hårdt arbejde for at få det hele til at falde i hak.

Det har desværre også betydet, at der var opgaver, der aldrig blev udført helt som vi gerne ville have gjort det...

Det skal vi have rådet bod på, så vi vil gerne opfordre DIG til at give en hånd med.

  • Vi har brug for en eller flere, der kan bistå os med markedsføring og pressekontakt. Hvis du er velformuleret i skrift, og har lyst til at skrive om musik, det være sig som forhåndsomtaler eller anmeldelser i dags- og lokalpressen eller i form af nyhedsmails så henvend dig. Vi har også en snarlig forestående opgave med at skrive teksten til det trykte program. Så skribenter, kom ud af busken.
  • Vi har brug for en eller flere, der har lyst til at arbejde med opstilling af anlæg. Vi har som bekendt et suverænt lydanlæg, men vi mangler nogle, der kan hjælpe med opstilling, tilslutninger, lys og meget mere. Det er ret tekniske opgaver, men det er ikke på nogen måde svært, det kræver bare en smule systematik. Vi skal nok give dig en grundig introduktion og al den nødvendige støtte, og du vil selvfølgelig aldrig blive kastet for en stak sultne musikere før du selv mener du er i stand til det.
  • Vi er ved at indrette kunstner-lounge på 1.salen på Industrien. Er du ferm til tapetsering og maling? Kan du evt lægge fliser på et toilet? Har du i det hele taget hænderne skruet rigtigt på, så har vi også her et par opgaver.
  • Vi har også et ønske om at få opbygget en myspace-side.
  • Derudover er der de sædvanlige opgaver med barpasning, indkøb af øl, vand og vin, billetkontrol, stoleopstilling, sørge for mad og anden kunstnerforplejning, plakatopsætning og meget meget mere.

Har du lyst til at bruge lidt af din fritid på at være med til at bære en succes igennem, så send os en mail på info@raastof-industrien.dk og fortæl lidt om dig selv. Hvornår på dagen kan du? Kan du slæbe eller har du rygproblemer. Hvilke type opgaver har du lyst til, og hvor tit har du lyst til at deltage?

Hvis du har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på mobil 25 40 66 03

Med venlig hilsen

Råstof til Industrien
Erik Nielsen

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort