Nyt fra Råstof til Industrien

Grada spiller på Industrien

Fredag d. 7. november, kl 20:00

Entre: 120 kr


Gráda er p.t. et af Irlands mest spændende og moderne live folk bands. Gráda spiller traditionel og oprindelig irsk dansemusik, iblandet visse jazz og pop/ rock elementer.

Bandets særkende er sammenspillet mellem fløjte og violin bakket op af bassen og guitarens insisterende rytme. Dette bliver så blandet op med smukke iørefaldende sange med flerstemmigt kor.

Alt i alt opstår en moderne form for folkemusik, der på levende vis demonstrerer at den ny irske folkemusik har langt flere kvaliteter, end de vi kender fra den traditionelle musik.

Grada bæres frem af den New Zealandske bassist Andrew Laking og guitaristen Gerry Paul. Violinisten Daire Bracken sørger for det melodiske modspil sammen med fløjtenisten Alan Doherty, der spillede solo på soundtrack'et til filmen Ringenes Herre. Det hele bindes sammen af sangerinden Nicola Joyce.

Kender du ikke Grada? Så tage et lyt på deres Myspace-side.

Der er lagt på til medrivende aften på Industrien i Aarup med iørefaldende og velspillet musik fremført af særdeles dygtige musikere, der spiller med hjerte - og med stor virtuositet - på deres instrumenter. Og synger dejligt og flot!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Rasmus Lyberth på Industrien

Lørdag d. 8. november, kl 20:00

Entre: 180 kr


Den karismatiske grønlænder har i årenes løb fået et stort og trofast publikum i Danmark og turnerer ofte i Danmark. Rasmus Lyberth ligger ikke skjul på, at han er glad for at være grønlænder, men siger også: ”Jeg er verdensborger!”. ”Mit sind og mine tanker er i verden. Jeg bruger verdens problemer som inspiration til mine tekster”, siger Rasmus Lyberth, der gennem mere end tredive år har sunget på grønlandsk – om naturen, om menneskets vilkår - og om Grønlands udvikling og muligheder.

Lyt med hjertet og hør isbjergene skælve. Det er en anderledes og betagende oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange. Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik. Han har en integritet, en autencitet og et gennemslag, som man sjældent møder.

Rasmus Lyberth synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet på folk. Skønt teksterne er på grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, så ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.

Kender du ikke Lyberth? Så tage et lyt på hans Myspace-side. Det er overbevisende!

En dyb og særlig musikalsk oplevelse venter de, der får billetter til denne aften på Industrien i Aarup.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort