Nyt fra Råstof til Industrien

Sands Family spiller på Industrien

Onsdag d. 14. januar, kl 20:00

Entre: 130 kr


Irsk folkemusik når det er bedst

Der er kun gået knapt 2 måneder siden vi havde besøg af den irske folkemusiker Tommy Sands, der sammen med sine børn, Moya og Fionan, gav os en pragtfuld aften i selskab med irsk folkemusik.

Men Tommy har sin baggrund i en af de sidste 35 års mest kendte og betydningsfulde folkemusikfamilier i Nordirland, og denne gang tager han sine søskende med.

Sands-familien er legendarisk inden for irsk folkemusik, og de er still-going-strong trods deres mange år på scenen. Så sent som i 2006 modtog de en pris som det bedste live-band i irsk folkemusik.

En aften med Sands Family er en aften fuld af varme, hygge, latter og alvor.

Alle har de fire søskende Anne, Ben, Calum og Tommy Sands fuld gang i deres solo-karrierer, men et par måneder om året tager de på turne sammen.

Gruppens medlemmer har selv skrevet stort set alle sangtekster og melodier. Mange af teksterne bærer præg af mange års politisk uro i Nordirland, mens andre tekster og koncerterne generelt bærer præg af Sands Family's varme humor.

Det at vi har at gøre med fire musikere, der også er solister, gør at Sands Family har en enorm bredde og spændvidde i sit musikalske udtryk, uden at de har det ringeste problem med sammen at få musikken, sangen og historiefortællingen til at gå op i en høj enhed.

Kender du ikke Sands Family? Hvis du synes, det er underligt, så prøv at tænk på hvor mange (eller få) irere, der nogensinde har hørt om Lars Lilholt eller Kim Larsen...

Under alle omstændigheder kan du høre mere på Myspace-side.

Du kan også høre Anne Sands på hendes Myspace-side.

Du kan også høre Tommy Sands på hans Myspace-side.

Eller Ben Sands på hans Myspace-side.

Eller Calum Sands på hans Myspace-side.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort