Nyt fra Råstof til Industrien

Michael Boesen spiller på Industrien

Fredag d. 23. januar, kl 20:00

Entre: 80 kr


En rigtig begavet singer-songwriter

I 70’erne var Michael Boesens kunstneriske brændstof en skrap blanding af ungdomsoprør og forargelse over undertrykkelse i verden. Det gav sig udslag i hans medvirken på de to første LP'er med Røde Mor.

I 80'erne var Michael Boesen frontfigur som Overkaj i plathedens hoforkester 5 * Kaj, bandet for hvem intet var helligt.

Op gennem 90'erne blev 5 * Kaj decimeret til 2 * Kaj, ligesom de i deres udtryksform blev væsentligt mere stuerene.

Årtierne blev tilbragt i poppens land, hvor teksterne var sjove og på en gang provokerende og totalt ufarlige.

Men de sidste år er Michael Boesen begyndt at lave den personlige musik, han virkelig kan brænde for. Sange er på sin vis politiske, men drivkraften til de politiske sange er i højere grad båret frem på en klangbund af personlig ærgrelse og frustration. Engagementet gløder stadig, men livets rejse mod det ’hele menneske’, har udvirket et større slagrepertoire hos Michael Boesen i forhold til at sætte tanker, ord og følelser på verdens fortrædeligheder.

Eftertænksomheden har fået større rum.

In The Absence of Good Love er Michael Boesens andet og nyeste solo album. Det er en slags status over hans egen livserfaring. Et snapshot af verden, som han ser den i dag – både i zoom og i det store perspektiv. Og en ting er sikkert: uden kærlighed går det ikke. Hverken personligt eller globalt.

På fredag d. 23. januar besøger han Industrien for at spille sine nyeste sange.

Indtil da kan du høre musikken på hans Myspace-side. eller besøge hans hjemmeside

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.