Nyt fra Råstof til Industrien

Neanders Jazzband spiller på Industrien

Fredag d. 30. januar, kl 20:00

Entre: 100 kr


Danseglad jazz til en mørk vinteraften

Neanders Jazzband blev startet i Sønderjylland i 1978 af H.C. Rosendal. Han fandt trommeslager Claus, og Chris på banjo, og efter få år var Neanders Jazzband samlet med følgende besætning: HC Rosendal: clarinet, Per Neander: trompet, Jens Agerholm: trombone, Henrik Bay Møller: bas, Claus Christensen: trommer, Chris Vagn-Hansen: banjo/guitar.

Stilen var fra starten den ældre jazzmusik, og der blev hentet megen inspiration fra bl.a. Kid Ory, George Louis, Louis Armstrong og Sidney Bechet.

I løbet af årene er repertoiret blevet udvidet med mange forskellige genrer, men hovedvægten bliver stadig lagt på den gode gamle jazz.

Neanders Jazzband har spillet i de fleste egne af landet, hvor et bredt udsnit af de danske jazzklubber og festivaler er blevet besøgt.

Oven på sidste års koncert var vi da heller ikke et sekund i tvivl om, at vi ville have Neander til Aarup igen, og det sker nu på fredag.

Musikken er danseglad, så vi har begrænset publikumstallet, således at vi holder plads fri til et dansegulv med god plads til alle.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.