Nyt fra Råstof til Industrien

Davenport spiller på Industrien

Fredag d. 6. februar, kl 20:00

Entre: 100 kr


Americana i topklasse

Davenport debuterede i 2006 med albummet SLOW TOWN, der ikke bare fik en god mod-tagelse og masser af airplay i Danmark, men også blev en pæn succes for bandet i Norge, hvor roots, country og Americana er særdeles populær musik. Specielt åbningsnummeret My Heart viste sig som noget af en ørehænger.

OUT INTO NOTHING er titlen på det andet album fra Davenport, og med det sætter Slagelse-kvartetten en tyk streg under deres ry som et af Danmarks bedste bands i den genre, der går under navnet Americana.

OUT INTO NOTHING byder på mere af Davenports fornemme sangskrivning og stærke sammenspil – og selvfølgelig endnu mere af den stærke signaturvokal fra forsanger Brian Mathiesen.

Hvor debutalbummet fokuserede mere på ballader og midt-tempo sange, er OUT INTO NOTHING en langt mere strøm-førende sag, hvor Davenports kvaliteter som støvet og kantet rockband er i fokus.

Der lægges heftigt fra land med rustikke og dynamiske rocksange som ”Hot Leg Mama”, ”The Sweet Goodbye”, ”Last City” og ”Bear With Me” – og der lukkes og slukkes med skramlet reggaefeeling i den bønfaldende og desperate ”Tell Me Truth”. Davenport søger undervejs på albummet også ad nye musikalske veje, f.eks. på dynamiske og filmiske sange som ”Fool For Now” og titelnummeret, begge stærkt iscenesat med lyden af store vidder og fornemmelsen af ukendt mål. Endelig fornægter Davenports sans for de tilbagelænede og melankolske øjeblikke sig heller ikke på OUT INTO NOTHING, hvor smukke numre som ”She Does It Right” (med Sara Grabow) og ”So Long” (med Sidse Holte) bør fremhæves.

Davenporter et rigtig fedt live-band. Det kommer de til Aarup på fredag d. 6. februar for at bevise.

Indtil da kan du høre musikken på Davenports Myspace-side.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.