Nyt fra Råstof til Industrien

Forårets medlemsarrangement

Torsdag d. 16. april 2009

Kære medlem af Råstof

'Råstof til Industrien' er navnet på Industriens støtteforening.

Ved årsskiftet lavede vi vores medlemsstruktur om, således at du mod et højere kontingent på kr 100 til gengæld får en rabat på 25 kr på hver billet du køber. Dette er blevet vel modtaget af rigtig mange.

Vi lovede også, at vi hvert forår og efterår ville lave et arrangement, hvor medlemsfordelen var rigtig stor. Vi kan nu løfte sløret for, hvad forårets medlemsarrangement bliver.

Forestillingen 'Musik og eventyr' spiller på Industrien torsdag d. 16. April 2009 med Ghita Nørby sekunderet af Michala Petri, Svenn Skipper og Lars Hannibal.

Den normale entre til dette arrangement er kr 290, men vi er i stand til at tilbyde medlemmer af 'Råstof til Industrien' en rabat på ikke mindre end 75 kr, således at medlemsprisen bliver kr 215.

Har du som medlem allerede købt og betalt billetten til dette arrangement refunderes medlemsrabatten naturligvis.

Hvis du er medlem men endnu ikke har betalt dit kontingent for 2009 skal vi samtidig opfordre dig til at indbetale beløbet, kr. 100, på vores bankkonto 6880-4114400 senest 1. marts 2009.

Bemærk at medlemsskabet nu er personligt, dvs. at det ikke længere gælder for hele husstanden. Hvis flere ønsker del i rabatmuligheden, skal de altså selv meldes ind i Råstof.

Med venlig hilsen
Erik Nielsen