Nyt fra Råstof til Industrien

Highway Child på Industrien

Fredag d. 6. marts, kl 20:00

Entre: 100 kr


Rock der sparker ...

”En ny rock ’n' roll darling er født” Sådan lød overskriften på Roskilde Festival Avis’ anmeldelse af Highway Child i 2007 og bandet har gennem de seneste år opnået massiv respekt for deres eksplosive live-shows.

Highway Child har fortsat med at imponere alt og alle, der har set dem live til deres mange koncerter.

Highway Child er dog langt fra blot en udladning af energi på scenen. 23. marts, kun elleve måneder efter udgivelsen af debuten ”On the Old Kings Road”, er bandet nemlig allerede klar med album nr. 2: ”Sanctuary Come”.

Hvor debuten bestod af 11 kompromisløse Rock ’n’ Roll sange med smæk for skillingen fra start til slut, er det som om bandet har sprunget den ofte lidt usikre eller gentagende to’er over og sprunget direkte til den selvsikrer og fornyende tre’er på ”Sanctuary Come”.

Allerede fra pladens åbningsnummer står det klart at der er helt nye nuancer og referencer på spil i såvel sangskrivning som udtryk hos Highway Child. Sangskrivningen er mere melodiøs og udtrykket og produktionen er mere psykedelisk end på debuten. Bandets forkærlighed for 60’ernes måde at producerer på, skinner igennem og især titelnummeret viser, at Highway Child har gennemgået en kollosal udvikling på kort tid fra ”On The Old Kings Road” til ”Sanctuary Come”.

I august 2008 spillede Highway Child på Kansas Live i Odense og væltede Fyens Stiftstidendes anmelder fuldstændig omkuld. Se Simon Stauns begejstrede anmeldelse her.

For at markere udsendelsen af deres andet album tager Highway Child nu på en release-turne, og den starter på Industrien.

Det var som en højspændt liveband, med et drive som Deep Purple, og alligevel som dem selv med deres egen sound, at vi faldt pladask for dem. Så kom og oplev hvad der meget nemt kan blive forårets mest markante musikoplevelse på Industrien.

Indtil da kan du høre musikken på Highway Childs Myspace-side.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.