Nyt fra Råstof til Industrien

Valravn på Industrien

Fredag d. 13. marts, kl 20:00

Entre: 125 kr


Magisk musisk aften med Valravn

Moderne musik, der taler vølvernes og det oldnordiske sprog, så det siger os noget i dag

Er du til nordisk folkrock med et ekstra musisk sprog? Er du til melodiøse melodier, der hypnotisk sniger sig ind på dig? Og er du til en velsyngende sangerinde med en flot udtryksfulde stemme, så er denne koncert med Valravn lige noget for dig.

Ifølge Wikipedia på Internettet er en Valravn, et fabeldyr, halvt fugl (ofte en ravn), halvt vildt dyr, der tænkes at færdes på øde steder på jagt efter menneskeblod. Man troede, at den var et omskabt menneske, som kun ved at nyde menneskeblod (eventuelt et spædbarns blod) kunne forløses.

I vores danske - lidt fantasiløse - verden er Valravn et dynamisk, intenst og dragende orkester.

Deres særlige musiske krydderiblanding af akustiske og gamle instrumenter - og moderne elektronik - giver musikken en helt speciel udtryksfuld dimension. Denne cocktail sætter gang i den oldnordiske musiktradition på en måde, så den bliver både nutidig og levende. Dette gør, at vi almindelige danskere bliver fanget ind i dens rytmiske magisk-melodiøse univers.

I Gaffa skrev Torben Holleufer: "Det er i høj grad et personligt univers, som Valravn har skabt, med stemninger frembragt af Martin Seebergs bratch (en dybere violin) og Søren Hammerlunds keltiske blæseinstrumenter, som skaber en troværdig stemning, der netop bevæger sig fra Skotland og Irland og op mod Færøerne. Dertil kommer de elektroniske virkemidler, som går fint i spænd med Juan Pinos spanske perkussion, specielt hans cajon, som inden for perkussion er blandt undertegnedes favoritter …"

""… Jeg kan snildt se stort livepotentiale i spændingen mellem Anna Katrins dramatiske og dog sødmefulde vokaler og det øvrige bands særegne klangunivers med de mange vise afstikkere til gamle kulturer ..."

Kom og få en særlig oplevelse

Valravn består af: Anna Katrin Egilstrød: Vokal og percussion. Martin Seeberg: Viola og fløjter. Søren Hammerslund: drejelire og mandola. Juan Pino: percussion og sampler. Christopher Juul: sampler og elektronik.

His du ikke kan vente, så kan du høre musikken på Valravns Myspace-side.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.