Nyt fra Råstof til Industrien

Ramgoats på Industrien

Fredag d. 20. marts, kl 20:00

Entre: 100 kr


Under Jamaicas sol

Ram Goats er noget så usædvanligt som et dansk reggae band med en international lyd og originalt materiale sunget på engelsk.

Ram Goats har med debutalbummet fra foråret 2007, “Volume One” skabt et album, hvor iørefaldende og ligefremme melodier i en spændende og moderne produktion blandes med reggaens karakteristiske dub-effekter.

Ram Goats består af fem erfarne og rutinerede musikere, hvis musikalske og kulturelle baggrund spænder vidt. Sanger og guitarist Ole Friis har med sin store og udtryksfulde stemme sat sit præg på den danske rock-, blues- og soulscene siden starten af firserne.

Rytmesektionen - motoren i den velsmurte reggaemaskine - består af Anders Skeem på trommer, Karlos Armes på bas og Kim Dahl på percussion. Anders Skeem er én af Danmarks mest erfarne reggae DJs/MCs i Booyaka Sound System og Karlos Armes har en baggrund fra den frodige engelske reggaescene. Kim derimod har sit Hips Dance Studios i Odense midtby, og huskes bl.a. for sin tjans som dommer i Vild med dans. Men samtidig er han en forrygende percussionist.

Saxofonisten Eddie Mochia kommer fra Ghana og har i flere år bevæget sig inden for world music/global beat, mens guitaristen Palle Nothlev sørger for stabile og skarpe off-beats og nogle gange agerer ”dub master” med effekter fra sin sampler.

Ram Goats har i forskellige forklædninger mere eller mindre spillet sammen siden midten af halvfemserne

Hvis du ikke kan vente, så kan du høre musikken på Ramgoats Myspace-side.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.