Nyt fra Råstof til Industrien

Bente Kure & Leif Ernstsen på Industrien

Fredag d. 3. april, kl 20:00

Entre: 100 kr


i samspil med Aarup-Rørup og Vissenbjerg voksenkirkekor

Bente og Leif har spillet sammen siden 1985. Både spillesteder, festivals, kursuscentre, skolebørn og foreninger har gennem årene nydt godt af de to talentfulde musikeres alsidige optræden og repetoire.

De giver et show hvor vise ord og sprøde kommentarer blander sig med et repetoire, der udover en del egne sange og kompositioner f.eks. kan rumme Aakjær og Afzelius, Vreeswijk og Taube, Andersen, Rasmussen og Pedersen (Benny, Halfdan og Sigfred!)

I en verden, hvor medierne får os til at tro at dommedag er nær står Bente og Leif stadig for et positivt livssyn uden at forfalde til hverken at blive lalleglade eller ligeglade.

Og mere professionelle end nogensinde leverer de den helt rigtige blanding af humor og alvor - nyt og velkendt. "...og det er ikke holdningsløse tidende!"

Udover turnéer i ind- og udland samt en del radio og TV-optrædender har Bente og Leif også fundet tid til at udgive 9 CD'er - og en LP! Alle med flotte anmelderroser til følge!

Endelig er både Bente og Leif selvfølgelig kendt af enhver, der har besøgt festivallerne i Skagen eller Strib, hvor de begge har optrådt og været konferencier i en menneskealder.

Koncerten på fredag bliver speciel og med stærkt lokalt islæt, da den er et samarbejde mellem kunstnerne og og Aarup-Rørup voksenkirkekor, der til lejligheden er forstærket med Vissenbjerg Kirkes voksenkor.

Vi kommer til at høre korene og Bente & Leif, både sammen og hver for sig, og scenen bliver fyldt. I alt får vi besøg af over 30 kunstnere.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.