Nyt fra Råstof til Industrien

Melanie Dekker på Industrien

Lørdag d. 25. april, kl 20:00

Entre: 100 kr


Canadisk stjernefrø giver koncert på Industrien

Melanie Dekker er en canadisk singer-songwriter med hollandske forældre.

Hun kommer fra Vancouver og genremæssigt spænder hun over både pop, folk og rock. I USA er hun blevet beskrevet som et mix af Sheryl Crow og Alanis Morrisette. Føjes vor egen Tina Dickow til sammenligningsgrundlaget, så er man tæt på et dækkende billede.

Dét, der får Melanie Dekker til at skille sig ud, er hendes absolut betagende og fængende optræden. Dybden i hendes stemme, og de fantastiske fraseringer trækker dig igennem historier med både råhed og følsomhed. Helheden får folk til at ville høre hende igen og igen, og hun har sunget med såvel Faith Hill, Chaka Chan, Bryan Adams og Diana Krall.

Musikken er energifuld og har moden dybde. Varm guitardreven musik med en frisk intelligent historiefortælling. Med hendes rødder i pop vil du høre uforglemmelige ørehængende melodier, som du vil kunne synge længe efter koncerten er slut.

Den kendte amerikanske producer, David Kershenbaum, der har arbejdet med kunstnere som bl.a. Tracy Chapman, Janet Jackson, og Bryan Adams, har produceret seks numre på Melanie Dekkers 2006 studiealbum "Revealed". Og Dekker's seneste udgivelse fra 2008 "Acoustic Ride", er en farverig selvproduceret akustisk skive, der I høj grad minder om, hvad man kan høre live til hendes koncerter.

Hun har skrevet filmmusik og er belønnet med adskillige priser for sin musik. Så set i det lys er her en sjælden chance for lokalt at opleve et måske kommende verdensnavn.

Hvis du ikke kan vente, så kan du varme op til koncerten med musik fra Melanie's Myspace-side

Lokal support af Niels Borup Band

Lokale Niels Borup, der bor her i Assens Kommune, stiller op som opvarmning med sit band - Niels Borup Band. Bandet består af Niels: vokal & akustisk guitar, Martin: vokal & guitarer og Jan: trommer og cahone.

Niels Borup Band udgav i 2007 et live album, indspillet på Tobaksgaarden i Assens. Albummet hedder "Back of my mind". Med 16 personlige sange skrevet af Niels.

Martin er for nylig også begyndt at skrive sange, så variationen er også til stede. Bandet spiller også en del Neil Young coverversioner, når de er ude!

Men denne aften på Industrien er det deres plan at spille udelukkende egne kompositioner.

Kulturelt Samråd er glade for på den måde at få et lokalt islæt med i arrangementet med den canadiske sangerinde.

Du kan høre prøver på Niels' musik på hans Myspace-side

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.