Nyt fra Råstof til Industrien

Annika Aakjær på Industrien

Fredag d. 1. maj, kl 20:00

Entre: 150 kr


På fredag d. 1. maj optræder den unge, finurlige, poetiske og rebelske Annika Aakjær på Industrien i Aarup.

Annika Aakjær lyder, som hun ser ud. Den 25-årige sangerinde larmer med sit glødende hår, sit spraglede tøj. Ikke én farve matcher for alvor, sandsynligvis helt bevidst, og ud af hendes mund er der gennemslag - og der kommer gevaldige historier og uindpakkede sandheder.

Og det klæder hende, at hun så trodsigt insisterer på at stikke ud - og især, at hun taler så lige ud af posen. Hun giver hele - og meget roste - monologer mellem sine sange, når hun optræder.

Hendes sange har titler som: "Tyk", "Drømmenes toilet" og " 'Utilfreds i en alder af 55'". De er på alle måder både dybt charmerende, humoristiske og indtagende - og stærkt utilpassede. Arrangementerne er overraskende og friske.

Når hun synger på engelsk, har der været sammenligninger med navne som Janis Joplin og Tina Dickow. På dansk synes de fleste, at Annika er sin egen.

Der er utrolig meget Pippi Langstømpe over Annikas sangskrivning, fortryllende måde at synge på og hele udstråling Og det er positivt ment!

Annika Aakjær er en del af en ny singer-songwriter generation, der blandt andet også omfatter navne som Aura Dione og Sys Bjerre.

I april sidste år var Annika Aakjær opvarmning for Thomas Buttenschøn på Industrien. Hun gav en uforglemmelig ½ times koncert, hvor hun gjorde et stærkt indtryk, alene med sin guitar, sine sange, sit flammende viltre hår og sine skarpe meninger. Koncerten sluttede med stående bifald.

Og nu kommer hun så tilbage til Industrien efter et år ude i Danmark, der blandt andet har på budt på turné med Allan Olsen, deltagelse i DR's Beatles-projekt "The White Album", solo optrædener i fjernsynet og meget mere …!

Publikum kan forvente en helt speciel oplevelse med en kompromisløs og underholdende kunstner.

Du kan høre prøver på Annika's musik på hendes Myspace-side

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.