Nyt fra Råstof til Industrien

Haugesund og Tysvær kulturskolers strygeorkester spiller på Industrien

Onsdag d. 20 maj, kl 19:00

Entre: Gratis adgang


Der er nu gået et par siden at seks kommuner smeltede sammen til én. I kølvandet på kommunesammenlægningen skulle mangt og meget tages op til revision, herunder også de gamle kommuners venskabsbyer.

Godt 100 km syd for Bergen ligger Tysvær, der var venskabsby med den tidligere Tommerup Kommune. Et af de meget synlige resultater af dette venskab var samarbejdet mellem musikskolerne, hvor Tommerup Musikskole var på besøg i Tysvær tilbage i 2006.

I de mellemliggende år har denne udveksling naturligvis været på vågeblus, men for nylig er kontakterne igen blevet vakt til live, og det i en grad, så Foreningen Norden er vært for et besøg af kulturskolerne i Haugesund og Tysvær.

I alt får vi besøg af godt 40 musikglade unge mennesker i alderen 10-14 år.

I et samarbejde mellem Assens Musikskole, Assens Kommune og Industrien er det også lykkes at arrangere en koncert med kulturskolernes strygeorkester på Industrien i Aarup. Under koncerten får vi også prøver på Assens Musikskoles strygeorkester og på Celloexpressens færdigheder.

Repertoiret vil omfatte div. klassiske værker af bl.a. Jacob Gade, Brahms, Telemann, Beethoven og Vivaldi, men også nyere ting som Andrew Lloyd Webber og Pirates Of The Carabian er på programmet.

Kom på Industrien og mærk musikalsk glæde og begejstring når et kæmpeorkester trykker den af.

Der vil være fri entre, men hvis du bagefter synes det har været en rigtig dejlig koncert, så støt evt de unge mennesker med et bidrag, der vil gå til at gøre deres danmarkstur endnu mere uforglemmelig..

Bemærk: Koncerten foregår på Industrien onsdag d. 20. Maj kl 19.00, og der er fri entre, så mød talstærkt op!

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.