Nyt fra Råstof til Industrien

Ben Sands spiller på Industrien

Fredag d. 11 septmber, kl 20:00

Entre: 100 kr


Ben Sands var på Industrien i Aarup i sidste sæson, som en del af den legendariske irske folk-gruppe The Sands Family, og nu på fredag vender han alene tilbage med en fyldig håndfuld af gode sange.

Ben Sands er - ligesom hans brødre Tommy og Colum Sands - en anerkendt singer-songwriter, instrumentalist mm. Han har et solidt ry som en "great singer of great songs" - en "stor sanger af store sange".

Ben Sands spiller således både klaver og violin - og guitar, fløjte, uillean pipe (irsk sækkepibe), tenor banjo, bouzouki og mandolin - dog ikke på én gang! Han en af hjørnestenene i den hæderkronede gruppe Sands Family's musik.

Ben Sands har et godt øje for de små og store dagligdags ting, og det præger også hans sange, der handler om verden, kærligheden og livet.

Nogle sange er underfundige og lune, nogle er sørgelige, men en stor del er særdeles humoristiske. Inspirationen kommer i stor udstrækning fra barndoms- og ungdomstiden for foden af The Mourne Mountains, i et fattigt hjem men med en rigdom af musik.

Ben Sands har lavet 3 soloudgivelser, hvor af den seneste hedder "Better Already". Oven i alt dette er han en dygtig storyteller, så de enkelte sange kædes sammen af anekdoter om stort og småt af både lokal og global karakter.

En af hans mest kendte sange i Irland hedder "We All Need A Hug" - "Vi trænger alle til et knus". Og det er nok, hvad vi kan forvente denne aften på Industrien: En dejlig stund med "musikalske knus".

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.