Nyt fra Råstof til Industrien

Rie Rasmussen og Twiins optræder på Industrien

Lørdag d. 3. oktober, kl 20:00

Entre: 100 kr


På lørdag d. 3. oktober får Industrien i Aarup af Rie Rasmussen og Twiins. Mange vil nok spørge: hvem er det?

Når vi så får at vide, at Rie Rasmussen er "stemmen" fra Danser med Drenge, og at Twiins består af af 2 musikere, der bl.a. i en årrække har spillet med Michael Falch, som har været studiemusikere for Peter Viskinde - og som gennem årene har været opvarmning for forskellige orkestre som Big Fat Snake, Sweet, Belami Brothers mm., så bliver det klart, at Industrien i Aarup får besøg af en sangerinde og nogle musikere, der befinder i inderkredsen af dansk rock/ pop.

Rie Rasmussen fra Danser Med Drenge har med sin karakteristiske rustne rock-stemme og stærke feeling siden 1994 givet vokalt liv til Danser Med Drenges dansevenlige musik.

Twiins, der består af Kurt Poulsen (vokal og guitar) og John Poulsen (bas), har gennem årene rejst landet tyndt sammen med forskellige konstellationer af musikere - og har i 2008 udgivet deres tredje cd "Latinoland". Og så ER de rigtige tvillinger - og meget tæt sammenspillede.

Denne aften på Industrien byder både på Twiins' egne numre, og på covernumre af bl.a. af Bonnie Raitt, Delbert McClinton, Brian Adams, Pink mm.. Dog spiller de ikke numre fra Danser med Drenges repertoire.

Hvis man er til god swingende rock/ pop, så er her en mulighed for at få rigtig god aften med kendte og ukendte numre, spillet af en solid duo, der ved, hvad det handler om - og sunget af en sangerinde fra et af Danmarks mest kendte orkestre. Det kan være, at det bliver svært at sidde stille …!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.