Nyt fra Råstof til Industrien

MC Hansen Band på Industrien

Lørdag d. 17. oktober, kl 20:00

Entre: 100 kr / Medlemmer 40 kr


Bag det noget anonyme navn, MC Hansen Band, gemmer sig en dansk musikgruppe, der spiller musik, der stilmæssigt befinder sig i området mellem folk, blues og countrymusik. En dynamisk rootsblanding må man sige.

Musikken kan naturligvis beskrives på flere måder, og den svenske journalist Christer Fridhammer gør det således: "Det känns faktiskt som om MC Hansen skulle kunna skriva den perfekta låten för Van Morrison. Och dessutom som om hans imponerande band skulle kunna vara Bob Dylans perfekta kompband".

Ud over MC Hansen, der skriver musikken, synger og spiller guitar - og lægger navn til gruppen - består MC Hansen Band af Danish Music Award-prismodtagerne Uffe Steen og Morten Brauner på henholdsvis guitar og bas, mens Jacob Chano slår på tromme.

MC Hansen Band, der har udgivet 3 cd'er, hvor af den seneste kom i foråret, er kendt som et godt live-band. Blandt andet skriver Jens Brünning-Hansen fra Tunø Festivalen: "Det unge band har fremragende musikere og deres spilleglæde og professionelle sammenspil vil sprænge sig vej ud over scenekanten alle steder".

Så hvis du er til musikalske overraskelser og gode melodier går du ikke galt i byen med MC Hansen Band.

Arrangementet med MC Hansen Band på Industrien er samtidigt et såkaldt "medlemsarrangement". Et medlemsarrangement er et arrangement, hvor medlemmer af Kulturelt Samtråds støtteforening "Råstof til Industrien" kommer billigere ind. Entréprisen er til dette arrangement er 100 kr., men medlemmer af "Råstof til Industrien" kan komme ind for 40 kr. Så her er måske en god lejlighed til at melde sig ind i "Råstof til Industrien" - og samtidigt få en god musikalsk oplevelse. Medlemskab af "Råstof til Industrien" koster 100 kr.

Der er lagt op til en aften med rigtig meget spilleglæde og gode sange … hvor det kan knibe med at holde fødderne og kroppen stille!

Hvis du ikke kan vente, så kan du varme op til koncerten med musik fra MC Hansen's Myspace-side

Lokal support af Niels Borup Band

Lokale Niels Borup, der bor her i Assens Kommune, stiller op som opvarmning med sit band - Niels Borup Band. Bandet består af Niels: vokal & akustisk guitar, Martin: vokal & guitarer og Jan: trommer og cahone.

Niels Borup Band udgav i 2007 et live album, indspillet på Tobaksgaarden i Assens. Albummet hedder "Back of my mind". Med 16 personlige sange skrevet af Niels.

Martin er for nylig også begyndt at skrive sange, så variationen er også til stede. Bandet spiller også en del Neil Young coverversioner, når de er ude!

Men denne aften på Industrien er det deres plan at spille udelukkende egne kompositioner.

Kulturelt Samråd er glade for på den måde at få et lokalt islæt med i arrangementet med MC Hansen.

Du kan høre prøver på Niels' musik på hans Myspace-side

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.