Nyt fra Råstof til Industrien

Hans Theessink på Industrien

Lørdag d. 14. november, kl 20:00

Entre: 180 kr


På lørdag d. 14. november kl. 20.00 får Industrien besøg af en dansk hollænder, der bor i Wien - og som synger og spiller amerikansk blues, så det er en fornøjelse.

Den besøgende er Hans Theessink. Født i Holland, på et tidspunkt dansk gift med dansk statsborgerskab - og nu bosiddende i Wien. "Rejsende i blues" i hele verden.

Legenden Bo Diddley sagde om Hans Theessink: "one helluva guitar player" og det det førende bluestidsskrift "US magazine Blues Revue" skrev " Hans Theessink is an international blues treasure"

Han er således én af verdens bedste countryblues musikere.

Ved hjælp af sit umiskendelige vellydende guitarspil, sin klangfuld baryton stemme og sin gode scene udstråling har Hans Theessink opnået en status, som er unik for en europæisk bluesmusiker.

Han har spillet i imponerende mange lande - blandt andet på mange af de mest prominente amerikanske musikfestivaler - og er således én af de mest efterspurgte kunstnere på den internationale bluesscene.

Han er en moderne troubadour og kunstner, der stort set hele tiden er på turné, hvor han tryllebinder publikum med sin nuancerede og følelsesfulde musik.

I Danmark er Hans Theessink især kendt for sin medvirken i gruppen "Theessink, Nalle og Møller".

Her i 2009 kunne Hans Theessink tilføje en dansk Grammy for hans seneste udgivelse "Visions" - hvor han spiller sammen med den amerikanske bluesmand Terry Ewans - til den lange række af priser og anerkendelser, han modtaget for sin musik igennem sin karriere.

Kulturelt Samråd glæder sig over denne gang at præsentere en kunstner, der gennem sin musik kan få hele Industriens sal til at swinge og gynge på den medrivende måde, som man har oplevet ved hans koncerter på Tønder Festivalen.

Du kan høre prøver på Hans Theessink' musik på hans Myspace-side

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.