Nyt fra Råstof til Industrien

Robert Burns Night på Industrien

Mandag d. 25. januar, kl 20:00

Entre: 100 kr


Industrien fejrer Burns Night med god skotsk musik

For de, der ikke ved det, så er ”Burns Night” den skotske national digter Robert Burns’ fødselsdag.

Hans fødselsdag fejres som "Burns Night" af skotter over hele verden. Robert Burns er bl.a. forfatter af den verdenskendte sang Auld Lang Syne (Skul' gammel' venskaw rein for-go´).

Robert Burns har fødselsdag netop den 25. januar. Så det er på dagen, vi fejrer det. I år ville han være blevet 251 år.

Vi fejrer det med en sprudlende aften fuld af skotsk musik.

Vi får besøg af The Bluebell Ceilidh Band, der vil fornøje og underholde os med gode sange og dejlige melodier – og ikke mindst med et glimt i øjet.

Gruppen består af, fra Skotland, Rod Sinclair på guitar, banjo og vokal og Mike Whellans på trommer, mundharpe og vokal. Begge med en lang karriere som aktive musikere i en række af bands – og ikke mindst som solister. Kirstine Sand på violin og vokal, fra Fyn, har som få markeret sig suverænt indenfor såvel den nordiske som den keltiske musik. Eskil Romme på harmonika, fra Fyn, har gennem de sidste 25 år arbejdet med musikken fra landene omkring Nordatlanten, kraftigt inspireret hertil af et par års ophold på Færøerne tilbage i halvfjerdserne.

I dagens anledning åbner vi mulighed for, at man kan købe sig et eller to glas god skotsk singlemalt whisky – og hvis humøret bliver passende højt, kan det være, at vi giver et enkelt glas whisky, så vi alle på passende vis kan løfte glassene og skåle for Robert Burns og al den dejlige skotske musik.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.