Nyt fra Råstof til Industrien

Harald Haugaard & Helene Blum

Lørdag d. 20. marts, kl 20:00

Entre: 120 kr


Lørdag d. 20. marts er der dansk musik af høj kvalitet på Industrien i Aarup, der kommer nemlig besøg af Harald Haugaard & Helene Blum 4-tet.

Harald Haugaard & Helene Blum 4-tet er nogle af de ypperste blandt de mange yngre dygtige danske musikere og bands, der arbejder med at levendegøre dansk folkemusik, sang og tradition.

Man kan se dem som en dansk de luxe udgave af de mange fantastiske skotske og irske sangerinder og musikanter, der i tidens løb har besøgt Danmark.

Her er indfølt, flot og virtuost instrumentalspil, der er gribende og smuk sang – og så er der iørefaldende og spændende melodier og sange i lækre arrangementer. Og så er det dansk!

Der er tale om et vedkommende og innovativt bud på musik med stærke danske rødder. Og som de selv skriver i deres pressemateriale: ”Den danske sang anno 2010 møder powerviolinen”.

Harald Haugaard er en internationalt anerkendt violinist, der tager sit udgangspunkt i den danske spillemandstradition.

Han har således været leder af konservatoriets folkemusiklinie i Odense – og har i mange år turneret rundt i verden og begejstret tilhørerne med sit flotte, ekvilibristiske og virtuose spil.

Helene Blum blev i 2004 som den første sanger uddannet på Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinje. Hun har rejst verden rundt med sin sang – og har bjergtaget tilhørerne med sin faste klare stemme og sit rene inderlige udtryk.

Med på scenen har de to kunstnere to fremragende akkompagnatører i guitaristen Rasmus Zeeberg og cellisten Kirstine Elise Pedersen.

Så der venter publikum en dejlig oplevelse med dansk underholdning i topklasse, når Harald Haugaard & Helene Blum 4-tet denne lørdag aften spiller på Industrien i Aarup.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.