Nyt fra Råstof til Industrien

Tim Lothar lave live-indspilning på Industrien i Aarup

Fredag d. 10. september, kl 20:00

Entre: hvad du lægger i hatten


Så starter musik-sæsonen på Industrien i Aarup. Det første arrangement, som Kulturelt Samråd præsenterer på fredag d. 10. februar kl. 20 er med bluesmanden Tim Lothar, der kommer sammen med sine to musikalske legekammerater Sascha Salossi fra Tyskland, der spiller violin og mundharpe - og Magnus Lanshammar fra Sverige, der spiller kontrabas.

 

Musikken tager udgangspunkt i den akustiske swingende delta-blues. Der er gode melodier, blues’ede historier, følsomt spil – og en swingende rytme, som det er svært at sidde stille til.

I januar spillede Tim Lothar en succesfuld koncert på Industrien. Det var han så glad for, at han nu vender tilbage for at lave en live-indspilning her hos os på Industrien. I den forbindelse håber vi, at der kommer et glad og entusiastisk publikum, der kan skabe en god stemning på aftenen – og på cd’en.

 

Billetten koster kun dét, du vil lægge i hatten ved indgangen at komme ind til koncerten – og så selvfølgeligt at du bidrager positivt til at skabe en festlig og dynamisk ramme om optagelsen. Samtidigt får du muligheden for at blive digitalt ”foreviget” – og senere høre dig selv sammen med det øvrige publikum på Tim Lothar og venners kommende cd.

 

Vær med til at skabe en god aften!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.