Nyt fra Råstof til Industrien

Sidste chance for at opleve The McCalmans

Lørdag d. 25. september, kl 20:00

Entre: 175 kr.


Når Industrien i Aarup lørdag d. 25. september kl. 20 byder velkommen til den populære skotske trio The McCalmans er det uigenkaldeligt sidste chance for at opleve The McCalmans helt specielle mikstur af skotsk lune og vellydende skotsk musik på Fyn. Ian McCalman – frontmanden i The McCalmans - har besluttet sig for at lægge turnélivet på hylden og gå på pension efter at have turneret verden rundt i over 40 år.
 

The McCalmans er blevet en institution på den internationale folkemusikscene – og også i Danmark. De bliver i folkemunde kaldet "The Macs". Trioen har henrykket det danske publikum med deres sange siden 1966, hvor de for første gang optrådte i Danmark.
 

De tre – Ian McCalman, Nick Keir og Stephen Quigg spiller guitarer, mandoliner, mundharper, synger og boltrer sig i skotsk folketraditon. Den trestemmige harmonisang, der kan bære både med og uden instrumenter, er i topklasse - og de leverer forrygende morsomme introduktioner til numrene.
 

I 2006 vandt de den fornemme musikpris ”Scots Trad Music Awards” i kategorien "Live Act Of the Year". Og det var særdeles velfortjent, for det er en usædvanlig underholdende oplevelse at være til koncert med The McCalmans.
 

The McCalmans er sjove, seriøse, professionelle, talentfulde, underholdende og imponerende dygtige på én gang – og hver gang - så der venter publikum på Industrien en rigtig god aften, som man vil huske med glæde og smil.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.