Nyt fra Råstof til Industrien

Dynamiske Folk Bits – med lokale Sussie Nielsen - på Industrien i Aarup

Lørdag d. 2. oktober, kl 20:00

Entre: 100 kr.


Lørdag d. 2.oktober kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af fire seje kvinder, der spiller og synger folk med passion. Det drejer sig om gruppen Folk Bits.

Deres repertoire består af irsk, dansk, shetlandsk og nykomponeret folkemusik tilsat en god portion energi. De fire har alle en solid og stærk musikalsk baggrund, og med deres forskellige tilgang til folkemusikken skaber de unik, dejlig og vellydende musik.

Folk Bits består af sangeren og bodhránspilleren Sussie Nielsen, der bor i vores lokalområde og har studeret irsk folkemusik på Limerick University i Irland. Hun har sat musik til nogle af vores største danske digteres værker, og har tre cd-udgivelser bag sig. Alle udgivelserne har været nomineret ved Danish Music Awards - Folk, og senest modtog hun prisen Årets Danske Visealbum i 2007 for albummet ”Pigens Morgen”. Sussie er i øvrigt også kendt i lokalområdet som kirkesanger - og som zumba-instruktør i Aaruphallen.

Den mangedobbelte Danish Music Award vinder og fiolspiller Kristine Heebøll er kendt på den danske folkemusikscene fra bl.a. orkestrene Trio Mio, duoen Heebøll Vinther og mange andre tiltag.

Fiolspilleren Ditte Fromseier Mortensen, der blandt andet har opnået en Master of Arts in Irish Traditional Music performance på The Irish World Music Centre, er kendt fra musikalske sammenhænge med blandt andet orkestrene Habbadám (som hun fik en Danish Music Award sammen med), Rikke Lundorff Band og Fiolministereiet.

Klaver og keyboardspilleren Malene Beck har akkompagneret til traditionel dansemusik siden hun var ganske ung. Malenes force er hendes solide swingende bund, og dette bliver tydeligt, når man hører hendes akkompagnement. Malene har bla. spillet med Instinkt - og D Fries og D Beck.

Så alt i alt er det nogle kompetente damer, der spiller op til en god aften på Industrien – og det hele koster såmænd kun en flad 100 kr. seddel.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.