Nyt fra Råstof til Industrien

Veloplagte Christian Søgaard Trio på Industrien i Aarup

Fredag d. 8. oktober, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Fredag d. 8. oktober kl. får Industrien i Aarup besøg af Christian Søgaard Trio.

Sideløbende med egne optrædener, kan trioen ofte opleves som backingband for både kultforfatteren Rune T Kidde, hvor de laver musikalsk underlægning til hans ”ækle” eventyr og og som backinggruppe for den grønlandske sanger Rasmus Lyberth, som de har turneret med i hele Danmark, Norge, Frankrig, Belgien og Grønland. I foråret 2009 var de en tur i studiet med Povl Dissing og indspille Christian Søgaard nummeret ”Sne”, til Cd’en ”Klimakrise Nej Tak”

Så trioen består af rutinerede og anerkendte musikere.

Det er humøret og veloplagtheden, der sammen med Christian Søgaards melodier er gruppens særkende. De bevæger sig ud i genrer som brasiliansk samba, vals, boogie, blues, tango plus et strejf af visekunst og Balkanrytmer ….  Chr. Søgaard mestrer at kunne skrive melodier, der går lige ind.

De blander evergreens med deres egen musik og gode historier. Sangteksterne er skrevet i tæt samarbejde med to af Danmarks fremmeste forfattere: sangskriveren Pernille Plaetner og digteren og historiefortælleren Rune T. Kidde. Herudover bruges der tekster af bl.a. Halfdan Rasmussen og Povl Dissing.

Så det er ret livsbekræftende.

Gruppen er netop ved at færdiggøre en ny Cd med titlen ”Skæv, skør og svimmel”. Den forventes udgivet i slutningen af oktober. Ved koncerten på Industrien præsenterer gruppen således også mange af de spritny komponeret  jazz-, vise- og verdensmusiknumre fra cd’en.

Så alt i alt kan du for en flad hundredekrone-seddel få dig en aften med en trio, der udstråler humor og veloplagthed, der serverer sprudlende og veloplagt spil – og som laver musik, der både smyger sig ind i tilhørerens hjerte, og gør det helt stille og lyttende; og som griber fat i fødderne, så man får lyst til at styrte hovedkuls ud på nærmeste dansegulv.

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.