Nyt fra Råstof til Industrien

James Rasmussen fra Four Jacks på Industrien i Aarup

Lørdag d. 23. oktober, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 75 kr.)


Lørdag d. 23. oktober kl. 20 spiller James Rasmussen med trio på Industrien.

Det er ikke for meget at kalde James Rasmussen for Grand Old Man i dansk showbizz , for det er faktisk 56 år siden James Rasmussen første gang stod på en scene. James Rasmussen var en af de første danske rock‘n roll-sangere – og var fra starten inspireret af Bill Haley, Elvis Presley og Tommy Steele.

Siden hen erstattede han i 1959 Otte Brandenburg i de den gang så populære Four Jacks, der vel nærmest kan karakteriseres som Danmarks første boyband. Four Jacks med James Rasmussen havde hits som Tom Dooley, Oh Marie, Mandalay – og talrige flere. Så han var med i Four Jacks storhedstid.

I Four Jacks var James Rasmussen ”manden med guitaren”.

I 2005 udsendte pladeselskabet EMI en box`cd med Four Jacks samlede udgivelser. Den lå nummer et i tre uger på den officielle danske hitliste, og i december 2005 modtog “Four Jacks” – og dermed James Rasmussen - en platin-plade for salg af over 40.000 Box CD’er.

I 1983 startede James Rasmussen sin trio "James Rasmussen Trio" med Søren Engel og Preben Federsen - begge kendt fra mange sammenhænge bl.a. Delta Blues Band og det populære John Mogensen show “Så længe jeg lever”. Det er den gruppe, som optræder på Industrien.

James Rasmussen Trio leverer den ægte vare: Musik fra en svunden tid - med en indlevelse og spilleglæde, der sikrer, at den ikke bliver glemt. Denne koncert giver os mulighed for at opleve et stykke autentisk dansk kultur-historie – og samtidigt få en stærk og intens musikoplevelse.

Hvis du kan lide at høre sange på dansk, du kender, og måske også kan lide at nynne lidt med, så er denne koncert lige noget for dig!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.