Nyt fra Råstof til Industrien

Koncerten med James Rasmussen er efterårets medlemsarrangement på Industrien i Aarup

Lørdag d. 23. oktober, kl 20:00

Entre: 100 kr. (Medlemmer: 50 kr.)


Dette arrangement med James Rasmussen er efterårssæsonens medlemsarrangement. Det betyder, at medlemmer af Råstof til Industrien denne gang kan komme til til koncert med en klækkelig rabat på entréen.

Medlemmer af Råstof til Industrien kan komme til koncert med James Rasmussen Trio til halv pris, hvilket vil sige for 50 kr. - og ikke som der stod i det forrige nyhedsbrev 75 kr.

Der er måske nogen, der tænker; Hvad er nu det dét for noget?

Råstof til Industrien er en støtteforening for Kulturelt Samråd – og for medlemmerne. Via medlemskabet støtter du de kulturelle aktiviteter på Industrien. Samtidig får du selv kontante fordele. Og bestemmer endda selv, hvor stor den kontante fordel skal være. Jo flere koncerter du går til, des flere muligheder har du for at få rabat!  ;-)

Årskontingenter er på 100 kr. og dækker:

  • Koncertprogrammet leveret til din bopæl

  • Elektronisk nyhedsbrev om Kulturelt Samråds aktiviteter.

  • 25 kr. i rabat på hver koncertbillet, du køber til dig selv.

  • To medlemskoncerter - forår og efterår – hvor medlemmerne får en ekstra- ordinær stor rabat, én der fremmer en helt naturlig misundelse. Og efterårets medlemskoncert er altså denne koncert med James Rasmussen Trio.

Medlemskabet er personligt og betyder f. eks., at et par, der ønsker at gå til koncert sammen med samme rabatmulighed, begge skal være medlem af Råstof til Industrien.

Du kan kun få medlemsrabat, hvis køber billetten på Aarup bibliotek eller via e-mail. Du kan ikke købe billetter med medlemsrabat via billetlugen.dk. Det er desværre ikke praktisk muligt.

Hvis du endnu ikke er medlem, så er her en god mulighed for at komme lidt billigere til koncert!

Vær velkommen!

Med venlig hilsen

Johan Rosenring

Kulturelt Samråd!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 43 23 43), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43.